Over

Mijn passie voor het bakken is al zeer vroeg ontstaan. Elke zondag was het de gewoonte dat we een taart bakten bij ons thuis. Ik keek toe hoe mijn moeder dit deed en volgde alles nauwkeurig mee.

Toen ik 6 jaar was en eindelijk de recepten zelf kon lezen, ben ik aan de slag gegaan met mijn moeder haar dikke kookboeken. Sindsdien stopte ik niet meer en mocht mijn moeder de keuken niet meer betreden tot mijn taart klaar was. Al durfde ze wel af en toe eens te komen piepen of alles wel in orde was. :) 

Iets later had ik genoeg van de voorgeschreven recepten en ben ik mijn eigen recepten beginnen creëren. 

Zoveel jaar later is deze passie niet verdwenen, in tegendeel zelfs...

Ik heb hotelmanagement gestudeerd en tegelijkertijd deed ik in avondschool restauranthouder. Daar noemden ze mij de 'queen of desserts'. Als er dessertjes te maken was, was ik de eerste om dat te doen.

Nu wil ik van mijn passie en hobby, mijn beroep maken want..
"all we need is a cupcake" 

Bella Vallis staat voor homemade, artisanale en verse producten. Deze worden bereid met heel veel liefde en passie!

Evelien

star
star

{{ quote_text }}

{{ name }}

Lees meer
Website by

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x