Zoals je al eerder hebt kunnen lezen, zijn al onze desserten artisanaal bereid met heel veel liefde en passie.
Hieronder kan u ons aanbod vinden. In principe maken we alles wat zoet is, hierdoor is het onmogelijk om alles op te lijsten. We maken graag een aangepaste offerte voor jou.
Ook voor grotere afnames maken we graag een aangepaste offerte voor jou.
Aangezien we alleen op bestelling werken en alles vers voor jou wordt gemaakt, vragen we vriendelijk om bij sommige dessertjes een minimum aantal te bestellen. Dit geldt uiteraard niet voor onze taarten en cakes, deze kunnen wel per stuk besteld worden.
Wij kunnen al de desserten in thema versieren met onder andere bedrukte chocolade of een eetbare print.
Ben je gluten- of lactose intolerant of bent u zwanger? Laat het ons dan zeker weten en dan geven wij u een aangepast lijst.
Klik op de titels om onze lekkere sweets te bekijken:
Â
Deze cupcakes hebben een gebakje van vanille of chocolade, afgewerkt met een meringue frosting.
De meringue frosting krijgt een jasje van chocolade. Denk maar aan de marshmellow koekjes.
Deze cupcake wordt afgewerkt met een veelkleurige topping en krijgen oortjes en een hoorn uit suikerfondant. Vanille of chocolade? Dat kies je zelf! 😊
Deze cupcake doet denken aan de zomer. Het gebakje wordt gemaakt op basis van kokosyoghurt en krijgt een topping op basis van mango.
Dit is echt een cupcake voor chocolade liefhebbers. Het gebakje is gemaakt op basis van chocolade en krijgt een vulling van karamel. De topping is op basis van een zachte botercrème met karamel.
Deze cupcakes worden gemaakt met pompoenen uit eigen tuin. Het vanillegebakje wordt op smaak gebracht met pompoen en krijgt een topping op basis van kaneel. We krijgen vaak de vraag of dit ‘echt naar pompoen’ smaakt – wel nee, het is een zoete variant, je proeft de smaak van de pompoen maar geloof ons.. het is heerlijk!
Dit vanillegebakje is een combinatie van walnoot, banaan en limoen en krijgt een topping op basis van bananen.
Vanille gebakje op basis van worteltjes, kaneel en gehakte noten met een botercrème topping
Een zacht vanille sponge gebakje met een siroop van koffie en amaretto met een topping van mascarpone.
Heerlijk voor in de winter! Een vanille gebakje met appeltjes en kaneel met een topping van botercrème en kaneel
Super verfrissende cupcake! Een gebakje van vanille met zeste van citroen en gevuld met lemon curd. De cupcake wordt afgewerkt met meringue.
Deze taart is opgemaakt uit jacondebiscuit, bedekt met een siroop van aardbeien/rood fruit en krijgt een vulling van een mousse op basis van aardbeien/rood fruit. Op de mousse komt een coulis en met een sierlijke band van jacondebiscuit.
Een heerlijk verfrissende taart. Deze is gemaakt van lepelbiscuit (‘lange vingers’ maar dan malser), gevuld met een bavarois van peren en Poire Williams (perenlikeur). Als ‘kers’ op de taart wordt deze afgewerkt met een mooie strik zoals het hoort.
Deze taart is sowieso een liefhebber voor de chocolade fans omdat deze volledig uit chocolade bestaat. Deze taart is gemaakt met een chocoladebiscuit, gevuld met chocolademousse en heeft een jasje van chocolade.
Dit is een bananenbavarois taart gemaakt op basis van bananen en bananenlikeur en heeft een crèmeux van chocolade. Tot slot krijgt deze taart als afwerking een gele chocoladespiegel.
Deze biscuit op basis van vanille is gevuld met banketbakkersroom en frambozen. Het jasje van deze taart bestaat uit Italiaanse meringue.
Op basis van boterdeeg met zeste van sinaasappel, limoen en citroen, gevuld met een beslag en appeltjes
Boterdeeg met zeste van sinaasappel, limoen en citroen, gevuld met een pruimencompote van gedroogde pruimen en vijgen, rozijnen, amaretto en kaneel
Boterdeeg gevuld met lemon curd, afgewerkt met afgebrande Italiaanse merengue
Vanillebiscuit met slagroom en fruit. Deze taart krijgt een jasje van marsepein
Taart op basis van boterdeeg, gevuld met een muntganache en vanillecrème, afgewerkt met aardbeien
Boterdeeg gevuld met een amandelcrème en bosvruchten, afgewerkt met een crumble
Opgelet, deze taart is seizoensgebonden! Deze taart heeft een bodem van boterdeeg, gevuld met rabarber op smaak gebracht met vanille en honing
Klassieke bananentaart gemaakt van boterdeeg of bladerdeeg, gevuld met banketbakkersroom en bananen
Taart op basis van boterdeeg met frangipane en peren
Taart op basis van boterdeeg met frangipane en peren met een laagje ganache over
Deze taart bestaat uit chocoladebiscuit met een vulling van chocolademousse
Bavaroistaartje op een bodem van Bretoens zanddeeg
Bavaroisbol op basis van karamel met een karamelspiegel op een bodem van Bretoens zanddeeg
Taartje uit amandelbiscuit met een mascarponecrème en een jasje van chocolade
Boterdeeg gevuld met een curd op basis van mango en sinaasappelen met een topping van Italiaanse meringue
Taartje op basis van frangipane met een sinaasvulling Â
Taartjes van bladerdeeg, gevuld met banketbakkersroom
Taartje op basis van bladerdeeg met hazelnotencrème
Chocoladeboterdeeg gevuld met een karamel-chocoladevulling
Brownies met hazelnoten en een laagje van chocoladeganache
Met een vulling van banketbakkersroom en chocoladeganache
Eclairs gevuld met citroencrème en afgewerkt met Italiaanse merengue
Frisco gevuld met amandelbiscuit en bavarois op basis van advocaat
glaasjes gevuld met jacondebiscuit en aardbeienmousse
Bol van chocoladebiscuit, gevuld met chocoladebanketbakkersroom met een jasje van fondantchocolade
Soesjes gevuld met chocolademousse, gedecoreerd met witte chocoladeschaafsels
Bavarois van speculaas op een bodem van Bretoens zanddeeg
Cake op een stokje met botercrème en een jasje van chocolade
Kerststol
Chocoladerouladebiscuit met vanilleboterroom
Buche van chocolademousse, amandelbiscuit en feuilletine van chocolade. Deze buche krijgt een blinkende spiegel van cacao
Driekoningentaart
Klassieke kerststam met jacondebiscuit en boterroom
Zoete pompoentaart met kaneel op een boden van zanddeeg
Coeur Millefeuille -Bladerdeegtorentje in de vorm van hartjes met banketbakkersroom en frambozen